Ykköspesisjoukkueelle tiukkaakin tiukempi tappio Jalasjärvellä

1.8.2021

Sunnuntaina 1.8. ykköspesisjoukkueemme jatkoi viikonlopun vierastuplaansa Jalasjärvellä, kun vastassa oli luonnollisesti Jalasjärven Jalas. Joukkue joutui lähtemään kohti Espoota pisteittä, sillä molemmat jaksot menivät harmillisesti kotijoukkueen nimiin. Jaksot päättyivät lukemin 6-5 ja 6-5.

Espoo oli pelissä koko ajan mukana. Ensimmäinen jakso eteni hyvin tasaisissa merkeissä, eikä Espoo ollut tappiolla kertaakaan ennen jakson loppua. Jalas onnistui nousemaan neljännen tasoittavalla jaksovoittoon yhden juoksun takaa-ajoasemasta.

Toinen jakso eteni niin ikään tasaväkisesti, ja Espoo oli johdossa lähdettäessä kolmanteen vuoropariin. Se ei kuitenkaan onnistunut enää lyömään juoksuja loppujakson aikana, kun kotijoukkue sen sijaan onnistui tehtailemaan ratkaisevan juoksun viimeisessä sisävuorossaan.

Espoon joukkueesta ensimmäisellä palkinnolla palkittiin Maiju Peussa ja toisella palkinnolla Riina Kallio.