Media ja kuvat

Espoon Pesiksen logo uudistui!

ESPOON PESIS symboli syntyy onnellisesta hevosenkengästä sekä lentävästä pallosta kruunu päässään. 

Kruunu ja hevosenkenkä sisältää Espoon historiallista symboliikkaa. Hevosenkenkä viittaa talonpoikien kyyditysvelvollisuuteen ja kruunu edustaa kuninkaankartanoa. Uskomuksen mukaan ylöspäin aukeava hevosenkenkä tuo onnea ja auttaa myös sen säilyttämisessä. Samalla symboli voidaan nähdä siten että pallo on tiukasti räpylässä. Kopit pois kentällä!

Logon typografia on eteenpäin menevä. Typografia täydentää symbolia muotokielellään, seuraamme johdattaa urheilullinen ja mukaansa tempaava tunne.

Kuvapankki

Espoon Pesiksen Kuvapankki on avoimesti nähtävillä, ja sinne pääsee alla olevasta linkistä! Kuvapankista löytyy runsaasti kuvia Espoon Pesiksen otteluista ja tapahtumista vuosien varrelta.

Kuvia voi ladata Kuvapankista yksitellen tai kansioittain, ja niitä saa käyttää vapaasti henkilökohtaisessa tarkoituksessa! Vapaa käyttö kattaa myös joukkuekohtaiset sometilit! Kuvakansioiden otsikoissa on mainittu kuvaajan nimi, joka olisi hyvä mainita myös kuvien julkaisun yhteydessä. Nimen perässä saattaa olla myös kuvaajan Instagram-käyttäjänimi, jonka voi mielellään tägätä julkaisuun.

Linkki Kuvapankkiin.

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tai toiveita Kuvapankin sisältöön tai ylipäätään seuran kuviin liittyen, otathan pienellä kynnyksellä yhteyttä seuravalokuvaaja Jussi Ojalaan alla olevien yhteystietojen avulla. Mikäli olet kiinnostunut käyttämään kuvia kaupallisessa tarkoituksessa, otathan siinäkin tapauksessa yhteyttä:

Jussi Ojala, seuravalokuvaaja

jussi.h.ojala@gmail.com / p. 0503139686 / Instagram @ojishamish

Logotiedostoja

Aikaisemmat logot

Espoon Pesiksen aikaisemmin käytössä olleita logoja