D-tytöt

Instagram: espoodtytot⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Joukkueessamme treenaa energinen ja liikunnallinen joukko 2010– 2011 syntyneitä tyttöjä.

Treeniryhmässämme on sekä pidempään pelanneita tyttöjä että myös juuri aloittaneita ja tulevalle kesälle 2024 jokaiselle löytyykin sopivan tasoinen joukkue. 
 

Kaudelle 2024 perustetaan tyttöjen määrä huomioiden 2-3 joukkuetta. Tarkoituksena mahdollistaa mahdollisimman paljon peliaikaa kaikille ja löytää sopivan tasoisia vastustajia ja pelejä.  

Mukaan D -tyttöjen joukkueeseen mahtuu 2010 – 2011 syntyneitä liikunnallisia tyttöjä!

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan; pesäpallo on huippuhauskaa, monipuolista, vauhdikasta ja jännittävää! Laita viestiä "jojo"-Niinalle, jos haluat tulla kokeilemaan! 

Treeneihin tarvitset lenkkarit ja urheiluun sopivan asun: kokeilukerralla saat lainaan kypärän, mailan ja räpylän. Pesis on edullinen harrastus, ja voit tulla kokeilemaan maksutta 2-3 kertaa. Lisätietoja kustannuksista saat rahastonhoitaja Sannalta.

Ota yhteyttä:

  • Joukkueenjohtajat:

Reija Telsavaara 

Niina Toikkanen niinaturunen_91@hotmail.com

  • Rahastonhoitaja:

Sanna Huolman sanna.huolman@iki.fi

 

Haluatko tukea joukkueemme toimintaa? Ota yhteyttä Sannaan, niin sovitaan yksityiskohdista ja näkyvyydestä!

Valmennustiimi:

Alisa Parisaari  (vastuuvalmentaja)

Sonja Parisaari

Marko Björn

Paul Kemppi

Katri Kumpulainen

Petja Kärki

Juha Könönen

Niina Toikkanen

Anri Wahlberg

 

Seuramme käyttää MyClub -sovellusta, ja siellä on aina ajantasaisin tieto treeneistä ja peleistä. Treeneihin ilmoittaudutaan siellä IN/OUT viimeistään edellisenä päivänä.

Varusteet:

Voit hankkia omat varusteet Suomenojan Intersportista Espoon Pesiksen seurakaupasta:  https://seurakauppa.intersport.fi/seura/espoon-pesis/

Valmentajat osaavat neuvoa sopivien varusteiden hankinnassa. Huom! Seuran kypärän virallinen väri on valkoinen. Peliasun jokainen saa lainaan seuralta, seuravaatteita voi hankkia omatoimisesti Suomenojan Intersportista.

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.