Ykköspesisjoukkue kävi lähellä jaksovoittoa Haminaa vastaan

5.8.2021

Keskiviikkona 4.8. Haminan Palloilijat saapui ykköspesisjoukkueemme vieraaksi Mailapuistoon. Ottelu päättyi vieraiden 0-2-voittoon jaksoin 0-6 ja 8-9.

Ensimmäisellä jaksolla Espoolla oli vaikeuksia saada juoksuja aikaan, eikä niitä lopulta syntynyt ainuttakaan. Toiselle jaksolle saapui kuitenkin täysin uusi Espoo, joka löi juoksuja tasaisenvarmasti kaksin kappalein jokaisessa vuorossa. Jakso oli kutkuttavaa katseltavaa, kun Hamina pysyi kamppailussa tiukasti mukana. Viimeiseen vuoropariin lähdettiin 6-6-tasatilanteesta, ja Espoo onnistui siirtymään aloittavalla sisävuorollaan kahden juoksun johtoon. Vierasjoukkue sivalsi kaikesta huolimatta läpilyönnin, joka tasoitti ottelun, eikä Espoon ulkokenttä kyennyt lopulta estämään viimeisenkin pisteen matkustamista Haminaan.

Espoon joukkueesta ensimmäisen palkinnon sai Riina Kallio ja toisen palkinnon Ira Vehman.