Ykköspesiksen runkosarja päätökseen - edessä karsinta sarjapaikasta

15.8.2021

Sunnuntaina 15.8. pelattiin Ykköspesiksen runkosarjan päätöskierros, kun Espoo kohtasi tuulisessa Mailapuistossa Jalasjärven Jalaksen. Ottelu päättyi vieraiden 0-2-voittoon jaksoin 1-9 ja 0-4.

Espoo aloitti ottelun sisällä voitettuaan hutunkeiton ja onnistui tekemään heti yhden juoksun. Valitettavasti tuo jäi Espoon ainokaiseksi koko ottelussa, sillä sisäpeli ei ottanut kulkeakseen. Jalasjärvi otti ottelun hallintaansa heti ensimmäisessä lyöntivuorossaan, jonka jälkeen se oli johdossa juoksuin 1-5. Loput neljä juoksua se teki kolmannessa vuoroparissa. Toisella jaksolla Espoon ulkopeli oli parempaa, mutta juoksujen puute salli vieraiden riistää koko pistepotin mukaansa.

Ykköspesiksen runkosarja tuli ottelun myötä täyteen. Espoo sijoittui lopulta lohkossaan sijalle 7, minkä seurauksena se joutuu karsimaan sarjapaikastaan sijalle 8 sijoittuneen joukkueen, Janakkalan Janan, kanssa. Karsinta pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, ja Espoolla on otteluissa kotietu. Putoamiskarsinta käynnistyy ensi lauantaina 21.8. Mailapuistossa ja jatkuu heti sunnuntaina Janakkalassa.

Tulethan paikalle kannustamaan Espoon kamppailua sarjapaikasta!