Sonja Parisaaresta junioripäällikkö

3.3.2022

Espoon Pesiksen junioripäälliköksi on valittu Sonja Parisaari.

Sonjalla on kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja pesistuntemusta on kertynyt pelaamisen, koulutusten ja valmentamisen kautta. Sonja aloitti pelaamisen Espoon Pesiksen E-tytöissä 9-vuotiaana. Oman peliuran jälkeen Sonja on jatkanut tyttöpuolen valmennuksessa, valmentaen tällä hetkellä D- ja E-tyttöjä.

Junioripäällikön työ on osa-aikainen ja alkaa maaliskuussa. Tehtävä painottuu juniorimäärän kasvattamiseen, erityisesti GF-ikäisten pelaajien saamiseen harrastuksen pariin mm. koulupesiskäyntien ja kesätoiminnan pesiskoulujen kautta. 

"Pesäpallolla on ollut jo pitkään tärkeä paikka sydämessäni ja on huippua päästä laajentamaan omaa roolia ja tekemään työtä espoolaisen pesäpallon eteen! Odotan innolla, että pääsen tapaamaan seuran tämän hetkisiä junioripelaajia ja hankkimaan heitä myös lisää. Minuun saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja otan mielelläni vastaan kaikki mahtavat kehitysideat, joita teillä on. Nähdään kentillä!", sanoo Sonja.

Oman seuratoiminnan lisäksi junioripäällikön tehtävään kuuluun kehittää alueellista ja paikallista junioritoimintaa yhteistyössä muiden junioripäälliköiden ja Eteläisen alueen seurakehittäjän kanssa.

Tervetuloa Sonja!

Yhteystiedot:
Junioripäällikkö Sonja Parisaari, sonja.parisaari@espoonpesis.fi, 044 080 4554