Tule mukaan!

Pelaajaksi

Haluatko pelata pesäpalloa? Vaihtaa seuraa? Aloittaa uuden harrastuksen? Meiltä löytyy juniorijoukkueita kaikenikäisille sekä aikuisille. Haluatko palata vanhan lajin pariin tai oppia aikuisena uutta? 
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Pesisliikkari 

Pesisliikkari on 3-7 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu mainio tapa tutustua pesiksen alkeisiin. Talven 2023 pesisliikkari järjestetään sunnuntaisin klo 14-15 Olarin koululla.  Katso lisätiedo pesisliikkarin omalta sivulta ja ilmoita lapsesti mukaan! Hinta 45 e sisältäen vakuutuksen, välineet ja ohjauksen. Sisarale -20% 

Pesiskoulu

Pesiskoulu on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille pesiksestä kiinnostuneille tytöille ja pojille. Pesiskoulu kokoontuu talven ja kevään 2023 viikottain erillisen ohjelman mukaisesti. Pesiskoulu järjestetään Soukan koululla sunnuntaisin klo 16-17. Pesäpallovälineet löytyvät paikan päältä, joten mukaan tarvitsee vain juomapullon, liikunnallisen vaatetuksen ja iloisen mielen! 
Pesiskoulujen ohjauksesta vastaavat Espoon Pesiksen koulutetut ohjaajat yhteistyössä junioripäällikön kanssa. Pesiskoulun hintaan sisältyy ohjaus ja Pohjolan Sporttiturva-vakuutus. 
Katso lisätiedot pesiskoulun omalta sivulta ja ilmoita lapsesi mukaan! https://espoonpesis.fi/pesiskoulu/ 

Perhepesis ja kesäpesis

Yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa järjestämme kesällä 2022 maksuttomat perhe- ja kesäpesiksen.

PERHEPESIS Pelailua koko perheelle - ohjausta erikseen aikuisille ja lapsille sekä yhdessä pelailua. Mukaan voivat tulla kaikki kiinnostuneet - lapsesta mummoon ja vaariin.  Tule paikalle liikunnallisissa varusteissa ja oma juomapullo mukaan. Et tarvitse omia pesisvarusteita. Ei ennakkoilmoittautumista. 
Perhepesistä pelataan keskiviikkoisin klo 18-20 Olarissa, katso tarkemmat tiedot https://www.harrastushaku.fi/view/15959

KESÄPESIS Maksutonta pesistä 7-12 -vuotiaille alakouluikäisille. Kesäpesis on matalan kynnyksen toimintaa eli sopii kaikentasoisille ja mukaan voi tulla omien aikataulujen puitteissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Ohjaajina toimivat seuran junioripelaajat. Pesäpallovälineet löytyvät kentältä, eli mukaan tarvitset vain liikunnalliset vaatteet, lippiksen ja juomapullon.
Kesäpesistä pelataan 

Tuomariksi - Valmentajaksi -Talkootöihin

Tervetuloa mukaan Espoon Pesiksen tuomariyhteisöön. Osalle meistä tämä on harrastus, osa tienaa toiminnalla hyvät kesätyörahat. Joka tapauksessa meitä yhdistää pyrkimys mahdollistaa hauska pesiksen pelaaminen - sääntöjen puitteissa! Tuomariasioissa ota yhteyttä: Miko Kotiniemi, miko_kotiniemi@hotmail.com

Jos haluat mukaan valmentajaksi tai mukaan tukemaan muulla tavoin seuran valmentajien työtä, ota yhteyttä: puheenjohtaja@espoonpesis.fi

Seuran jäseneksi

Haluatko liittyä Espoon Pesiksen jäseneksi ja tulla mukaan kehittämään seuraa eteenpäin? Jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran asioihin. Samalla tuet jäsenmaksulla seuran toimintaa.

Jäsenmaksumme on 20€ kaudelta (vuosi). Maksu laskutetaan hallituksen hyväksyttyä uuden jäsenen. 

Täytä tietosi alla olevalle lomakkeelle ja paina Lähetä, niin otamme yhteyttä. 

Kannattajajäseneksi

Sykkiikö sydämesi pesäpallolle? Voit tukea toimintaamme liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenyys on voimassa vuoden. Kannattajajäsenmaksun suuruuden voit päättää itse mutta sen on oltava vähintään 20€. Kannattajajäsenyys on tukijäsenyys eikä sillä saa esim. äänestysoikeutta seuran kokouksissa.

Täytä tietosi alla olevalle lomakkeelle ja paina Lähetä, niin otamme yhteyttä. 

Kannustamaan!

Tule mukaan kannustamaan kotijoukkue voittoon! Pistäydy päiväkahvilla ottelun buffakopilla! Seuraa meitä ja joukkueitamme somessa!

Kotiottelut ja pelikentät löydät näiltä sivuilta kohdasta Tulevat pelit. 
Seuran sometilit löydät kohdasta Seura

Yhteistyökumppaniksi - Tiimipäivään ohjelmaa - Firmapesistä - Polttariohjelmaa

Seuramme etsii jatkuvasti sponsoreita ja muita yhteistyökumppaneita. Jos sinua kiinnostaa olla mukana tukemassa espoolaista pesäpalloa ja espoolaisten lasten ja nuorten liikuttamista, ole yhteydessä seuran puheenjohtajaan puheenjohtaja@espoonpesis.fi


Kiitos, että olet mukana liikuttamassa lapsia, nuoria ja aikuisia kansallispelimme parissa!

Ota yhteyttä

Otan yhteyttä koska