C-pojat joululomalle!

21.12.2017

Onnistunut syksy on tuomassa Espooseen kilpailukykyisen CPSM-joukkueen

Espoon Pesiksen C-pojat pääsivät ansaitulle joululomalle keskiviikkona 20.12.

Syyskausi onkin menty todella kovaa. Valmennusryhmä kokoontui suunnittelemaan tulevaa sesonkia jo hyvissä ajoin syyskuun alussa. Joukkueen uuden kauden aloituspalaveri pidettiin 1.10 ja harjoitukset starttasivat 2.10.

Uuden kauden teemana oli siirtyminen harrastajasta urheilijaksi ja tämän tavoitteen eteen alettiin heti tehdä tosissaan töitä. Loka - marraskuu oli  peruskuntokautta erilaisine voima-, liikkuvuus- ja juoksutreeneineen, lajiharjoitusten ollessa vielä pienemmällä huomiolla ja niissä keskityttiin hiomaan vielä enemmän tekniikkaa kuin pelillisiä asioita. Ruduksenmäen ylämäkivedoissa kysyttiinkin välillä kovaa tahtoa, mutta sinnikkäästi sinne joukkue ilmestyi harjoituksiin kerta toisensa jälkeen. Marraskuun loppupuolella oli tosin havaittavissa joukkueessa jo pieniä väsymisen merkkejä.

Joulukuussa painopisteet muutettiinkin ja harjoittelua hieman kevennettiin suunnitellusti. Lajiharjoittelu tuli tässä vaiheessa jo enemmän mukaan. Marraskuussa otimme myös yhden etapin urheilullisempaan suuntaan, kun C-poikien kilpasarjajoukkue pääsi pilotoimaan henkistä valmennusta tämän ikäisillä nuorilla, Jonna Ahlqvistin johdolla. Tämäkin otettiin joukkueessa mielenkiinnolla ja innolla vastaan. Tämä prosessi jatkuu tietenkin edelleen ja aika näyttää mitä opimme itsestämme ja toisistamme.

Pojille pitää antaa iso kiitos siitä asenteesta millä hommia on tehty läpi pitkän syksyn, töitä on tehty kovin hurttia huumoria unohtamatta. Eteenpäin on taas menty valtavasti, mutta paljon on töitä edessä vielä kevätpuoliskollakin ennen kuin olemme valmiita kesän peleihin.

C-poikien kilpasarjajoukkue toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä alkavaa vuotta 2018!