Uusi hallitus valittu!

29.11.2017


Puheenjohtajana jatkaa Emmi Eteläsalo-Holmberg

Espoon Pesis on saanut uuden hallituksen kaudelle 2017-18. 

Seuran kapteenina jatkaa espoolaista pesistä ja urheilua laajemminkin jo muutaman vuoden eteenpäinvienyt Emmi Eteläsalo-Holmberg. Uusien rekrytointien sekä puolentoista vuoden päässä siintävän Tenavaleirin osalta töitä riittää varmasti enemmän kuin ennen, mutta näistä tarmokas Emmi on vain innoissaan. Seura on mennyt hyvään suuntaan ja jatkanut kasvuaan juniorivetoisesti jo muutaman vuoden, ja nyt onkin hyvä hetki ottaa iso askel eteenpäin.

Emmin apuna hallituksessa jatkavat Malla Vironen sekä Jaakko Kivistö. Hallituksen uudetkin naamat ovat seuran toiminnassa mukana olleille tuttuja: entiset valmennuspäälliköt Juha Rinta-Rahko sekä Tatu Suontausta jatkavat seuran kehittämistä hallitusasemasta. Heidän lisäkseen hallituksessa nähdään myös tyttöjoukkueissa erinäisissä jojo-tehtävissä kunnostautunut Virpi Levan.

Valmennuspäällikön tehtävät ottaa hoitaakseen Mauri Tunkelo junioripäällikön tittelillä. Tatu ja Juha jatkavat kuitenkin edelleen Maurin tukemista, ja vastaavat myös monista käytännön tehtävistä.