FE-tytöt historiansa ensimmäisellä päiväleirillä!

17.12.2016


Joulu lähenee, mutta FE-tyttöjen joukko ei hiivi missään kuusten alla - me mennään äänellä ja vauhdilla!

Lauantaina tytöt kerääntyivät puoliltapäivin aloittelemaan omaa (ensimmäistä ikinä!) leiripäiväänsä Kannusiltaan. Perinteisesti kun pesistä tullaan treenaamaan, on mailat ja räpylät mukana...mutta tällä kertaa ne nakattiin aluksi nurkkaan, kirmattiin dojolle ja aloitettiin leiripäivä judolla! Espoolainen judoseura Judo-Kan ry lupautui pitämään meidän tytöille lajikokeilun. Sieltä opittiin sidontoja ja paljon muuta, mitä pesäpallossa saattaa joskus tarvita. Saavatpa vastustajat olla kentällä varuillaan, ettei meidän tytöt tule ja pistä heitä nippuun kesken pelin! Tytöt tykkäsivät - kiitos tästä mahtavasta mahdollisuudesta kokeilla jotain uutta lajia!

Seuraavana ohjelmassa oli joukkuepalaveria, harjoiteltiin uutta merkkiä ja jutusteltiin valmentajien kanssa jokainen tyttö yhdessä ja erikseen. Tuli siinä vähän kesän tavoitteita esitettyäkin.

Suljetulla hyvin salaisella lippuäänestyksellä saatiin joukkueelle kapteenistokin valittua. Kapteenin vastuulliseen tehtävään valittiin kotona kipeänä päivää viettänyt mutta hengessä erinomaisesti mukana ollut Martta, ja varakapteeniksi Nelli.

Palaverin jälkeen Kannussa vedettiin vielä viimeiset ylämäkijuoksut - ovat muuten kovia tyttöjä ovat pinkomaan, varokaa vaan muut joukkueet - ja sitten pistettiin kamat kasaan ja suunta kohti Omniaa.

Omniassa ohjelmassa oli kaaripelin harjoittelua ja kentälle menoja näpyllä.

Kovaakin lyötiin ja paljon! Alkaa jo tässä vaiheessa tytöiltä lähtemään sellaisia lyöntejä, että niitä voi tulla kesällä ihastelemaan heidän peleihin.

Lopuksi vielä pelattiin loppuverkaksi käsipalloa ja jalkapalloa. Jotta tämäkin olisi hauskempaa, niin sitähän tehtiinkin sitten jopa kolmen pallon voimin. Vähän meinasi jo ruveta iltaa kohden väsyttämään, mutta hyvin koko porukka jaksoi loppuun asti ja huikealla tsempillä lopetettiin tämä päivä!

On meillä vaan huikea jengi!

- Inka-jojo