Espoon naiset suomensarjan etelälohkoon!

8.11.2016


Uutena vastustajana suomarissa muun muassa toissakauden maakarin finaalivastus Lahti.

Kesän 2017 suomensarjan lohkojaot on julkaistu.

Espoon naiset lähtevät taistelemaan etelälohkosta paikkaa ylemmässä keskikastissa. Sarjanousu ei ole tähtäimessä, mutta tavoitteena on ilman muuta voittaa suurin osa peleistä. Ja ennen kaikkea nauttia pesiksestä, tosissaan muttei vakavissaan.

Edelliskauden rungon lisäksi mukaan on hankittu pari entuudestaan tuttua täsmävahvistusta, ja joukkueeseen haetaan edelleen 1-2 peluria. Kokonaisuudessaan Espoo NSS 2017 on tasapainoinen yhdistelmä nuoria ja nälkäisiä tyttöjä sekä kokeneita konkareita, joita yhdistää halu nauttia suomaripesiksestä.

Talvikaudella joukkue harjoittelee osin yhdessä vasta perustetun aikuisten maakuntasarjajoukkueen ja osittain B- ja CT1-tyttöjen kanssa. Vastuuvalmentajana toimii Espoon Pesiksen valmennuspäällikkö Tatu Suontausta.

Tuleva kausi tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä pääkaupunkiseudun derbyjä nähdään jälleen useampia: sekä Roihu että PuMu jatkavat mukana suomensarjassa. Lisäksi nousuvuoden 2015 finaalisarjavastustaja Lahti pelaa myös etelälohkossa. Toisena uutena vastustajana nähdään viime vuonna maakuntasarjassa kaadettu mutta sarjan silti voittanut Hyvinkään kakkos-suomarijoukkue.

Ota yhteyttä:

tatu.suontausta@hotmail.com

0505012030

 

Pesäpalloliiton sivut:

http://www.pesis.fi/kilpailu/sarjaohjelmat/naisten-suomensarja/