Talviloman suurin nuorten tapahtuma Reaktori valloittaa Helsingissä: Pesäpallo mukana!

19.2.2016


Talviloman suurin nuorten tapahtuma Reaktori järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 24.–26.2.2016. Tarjolla on hurjasti tekemistä ja toimintaa jokaiseen makuun. Valmista unelmiesi kermakakku, tee itsellesi oma koru, tuunaa mieleisesi kangaskassi, osallistu AMR-kaupunkiseikkailuun ja sokerina pohjalla, iske päivän huippulukemat tutkaan pesäpallopisteellä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Reaktori on vastuullisesti järjestettävä Ekokompassi-tapahtuma, jonka toiminta on suunnattu yli 13-vuotiaille. Reaktorin toteuttavat pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden virastojen kanssa. Pesäpallon toimintapisteestä vastaavat yhteistyössä Pesäpalloliitto, Etelän Pesis ja pääkaupunkiseudun pesäpalloseurat.

– Viimekin vuonna tapahtumassa oli valtavan hyvä meininki ja nuoret olivat innolla mukana kiertelemässä eri pisteillä. Pesiksen osalta tutkan mitattavat tulokset kiinnostavat. Kukapa ei haluaisi leikkimielisesti kaverin kanssa kilvoitella, kumpi lyö tai heittää tutkaan kovemman lukeman, Anriika Taunila Pesäpalloliitosta toteaa.

Reaktorin ovet ovat auki kaikille innokkaille talvilomalaisille keskiviikosta perjantaihin 24.-26.2. kello 13–20. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa: http://reaktori2016.munstadi.fi/

Facebookissa: www.facebook.com/reaktori/

 

Pesäpallopisteen sijainti, ks.kuvan kartta.