Hallikausi alkaa olla kuumimmillaan

28.1.2016


Espoon Pesiksen harjoituspelit on korkattu tammikuun puolivälin jälkeen, kun tyttöjen joukkueista CT SM-karsintajoukkue ja DT kilpasarjan joukkue sekä DP pelisarjan joukkue ovat käyneet jo harjoittelemassa tulevaa kautta varten. Hymyssä suin voidaan edetä kesää kohti :)

C-tyttöjen SM-karsintasarjajoukkue pelasi harjoitusottelun Lahden maakuntasarjan joukkuetta vastaan voittaen selvästi 10-1 ja 6-1. D-tytöt pelasivat kilpasarjan harjoitusottelun Keravaa vastaan voittaen runsasjuoksuisen ottelun 19-16.

D-pojat pelasivat naapurikunnassa Helsingissä Roihua vastaan harjoitusottelun, jossa mukana oli poikia, jotka pelasivat elämänsä ensimmäistä pesäpallo-ottelua. Tätä ei olisi pelijjohtaja Petteri Laineen mukaan ulkopuolinen uskonut, sen verran hienoja otteita pojat esittivät. Ottelun alku oli espoolaisittain erinomaista, mutta loppua kohden heitot alkoivat lipsumaan ja lyöntiosumat puuttumaan. Tämä ei kuitenkaan pelinjohtajaa lannistanut.

- Kaikilla oli kuitenkin oikea ajatus pelistä koko ajan, vaikka viimeistely ei aina onnistunutkaan, Petteri kehuu.

 

Espoon Pesiksen kaikki juniorijoukkueet matkustavat helmikuun ensimmäisellä viikolla Kotkaan Haminan Pesiksen järjestämään talviturnaukseen. Ensimmäisenä, jo torstaina, Kotkassa pelaavat C-pojat heti aamusta ja C-tytöt iltapäivällä. Perjantaina Kotkassa nähdään Espoolta kaksi D-poikien joukkuetta, lauantaina E-tytöt ja E-pojat. Sunnuntaina kaakkoon matkustaa D-tytöt sekä tuorein joukkueemme eli F-tytöt.