Alkuviikosta tapahtuu!

25.5.2015

Miesten pelinjohtaja Kari Kotiniemi johtaa tänään joukkojaan ensi kertaa kotikentällä tällä kaudella.
Miesten pelinjohtaja Kari Kotiniemi johtaa tänään joukkojaan ensi kertaa kotikentällä tällä kaudella.

Miesten maakuntasarjan joukkue nähdään ensimmäistä kertaa kotikentällään, kun se kohtaa toistamiseen RiiPen maanantaina klo 18.00 Mailapuistossa. Lukuisia Espoon Pesiksen joukkueita nähdään myös vieraskentillä maanantaina ja tiistaina.

Miesten joukkue aloittaa vihdoin kautensa myös kotikentällään maanantaina. Miehet pelasivat ensimmäisen ottelunsa viime tiistaina Riihimäellä. Sieltä he toivat kaksi pistettä voittaen heikkotasoisen ottelun supervuorossa. Nyt on revanssin paikka, ja miehet pääsevät näyttämään osaamistaan kotikentällä.

Maanantaina on mahdollisuus nähdä myös muita Espoon joukkueita ympäri eteläistä Suomea. Miesten aluesarjajoukue red aloittaa kautensa Vantaalla pelaten vierasottelun Päpeä vastaan. Naisten maakuntasarjan joukkue hakee lisää pisteitä Nurmijärvellä, D-poikien pelisarja joukkue pelaa Vihdissä ja E-poikien pelisarjajoukkue Keravalla.

Tiistaina Päiväkummun Pesis saa jälleen vieraita Espoosta, kun naisten aluesarjajoukkue matkustaa vuorostaan Vantaalle. C-pojat pelaavat tiistaina Hämeenlinnassa ja D-tyttöjen pelisarjajoukkue Keravalla. Kotiotteluna Mailapuistossa nähdään C-tyttöjen SM-karsintaottelu Espoo - Hamina.

Tervetuloa ja -menoa seuraamaan espoolaisten otteita!