GF-pojat

Rentoa hauskan pitoa ja itseluottamusta hyvässä porukassa!

Tervetuloa aloittamaan pesisharrastus G- ja F-ikäisten poikajoukkueessa!

Ryhmään otetaan mukaan poikia ympäri vuoden ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvitse olla. Joukkueemme pelaajat ovat 2012-2015-syntyneitä, mutta nuoremmatkin voivat tulla kokeilemaan treeneihin.

Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti motorisia taitoja ja pesistaitoja leikkien, pelien ja kisailujen kautta. Panostamme myös itseluottamuksen ja sosiaalisten taitojen kehittymiseen.

Treeneihin tarvitset lenkkarit ja juomapullon, sekä liikuntaan sopivat vaatteet. Treenaamme kolme kertaa viikossa: maanantaisin Kilon koulun kentällä klo 17.30-19 , keskiviikkoisin Kilon koulun kentällä klo 17-18.30, ja sunnuntaisin Tapiolassa Tuulenniityn kentällä klo 16.00-18.00.

Joukkueella on erittäin kokenut valmennusporukka taustalla: päävalmentaja Lassella on kokemusta Kempeleestä, Eeviksellä on taustaa Loimaalta ja Makkella on pitkä historia Sotkamon Jymystä.

Osallistumme kesän aikana treenien lisäksi eteläisen alueen JunnuSuper-sarjaan ja F-ikäisten aluesarjaan. Lisäksi osallistumme pääkaupunkiseudun omaan Pikkuliigaan, jossa pelataan pienpesistä kotikentillä.

Joukkueella on muutamia lainavälineitä, joilla voi aluksi kokeilla ja valmentajat opastavat omien kypärien,räpylöiden ja mailojen hankinnassa.

Tuo poikasi kokeilemaan kolme kertaa ilman sitoutumista. Kausimaksu on myös edullinen verrattuna valtalajeihin. Pesiksen parissa ehtii harrastaa hyvin muitakin lajeja. Me suosimme monipuolisuutta. 


Tiedustelut ja ilmoittautumiset Makkelle, puh. 0440 928375 makke@eduten.com