E-tytöt

Joukkueessamme treenaa iloinen ja energinen porukka E- ja F -ikäluokan tyttöjä. Nyt ulkokaudella harjoittelemme kolme kertaa viikossa hiekkatekonurmikentillä ja pelejä oli lähes viikoittain läpi kesän syyskuulle asti.

Kesällä 2021 pelasimme eteläisen alueen E -pelisarjaa. Kauden viimeinen peli pelattiin Tampereella 12.9.2021. Espoon EF-tytöt voittivat MansePP:n E-tytöt jännittävien vaiheiden jälkeen 1-2, upea sinetti joukkueen nousujohteiselle kaudelle 2021! 

Koko pelikesän kohokohta oli Tenavaleiri Loimaalla, ja se oli sekä joukkueen tyttöjen että huoltajien mielestä ikimuistoinen kokemus. 

Kesällä 2022 osallistumme eteläisen alueen alueleirille kesäkuussa ja heinäkuussa suuntaamme taas Tenavaleirille Kainuun Sotkamoon 19.-24.7.2022. 

Nyt treenaamme tavoitteellisesti tulevaa kautta ajatellen.

Tervetuloa mukaan joukkueeseemme! 

Mukaan mahtuu 2010-2012 syntyneitä liikunnallisia tyttöjä!


HUOM! Tulevalla kaudella vuosina 2008-2009 syntyneet tytöt ovat D-tyttöjä, joten D -tyttöjoukkueen toiminnasta lisätietoja antaa joukkueenjohtaja 

Sirpa Korpela:       sipetsy@gmail.com


Treenit

Syyskuussa 2021 treeniajat vaihtelevat viikoittain kauden viimeisten koti-ja vieraspelien johdosta; jos haluat tulla kokeilemaan pesistä, laita meille sähköpostia! 

Treeneihin tarvitset lenkkarit ja urheiluun sopivan asun: kokeilukerralla saat lainaan kypärän, mailan ja räpylän. Jos päätät jatkaa, voit hankkia omat varusteet Suomenojalta Espoon Pesiksen seurakaupasta:  


https://seurakauppa.intersport.fi/seura/espoon-pesis/


Valmentajat osaavat neuvoa sopivien varusteiden hankinnassa. Huom! Seuran kypärän virallinen väri on valkoinen. Peliasun jokainen saa lainaan seuralta, seuravaatteita voi hankkia omatoimisesti Suomenojan Intersportista. 

Alkavan sisäkauden treeniajoista ja -paikoista odottelemme tietoa seuralta. 

Tieto treeniohjelmasta lisätään tänne heti, kun se on tehty. 

Kiitos kärsivällisyydestä! 

Valmentajat:

Alisa Parisaari

Sonja Parisaari


Yhteystiedot Espoon Pesis E -tytöt: 


joukkueenjohtaja Reija Telsavaara reija.telsavaara@gmail.com
rahastonhoitaja Katri Kumpulainen katri.j.kumpulainen@gmail.com


Kuvat: Harald Antskog