C-tytöt 2003-2004

Espoon pesiksen C-tytöt ovat vuosina 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä, jotka ovat harrastaneet jo pitkään yhdessä. Tyttöjä valmentaa nyt kolmatta kauttaan Sini Vänskä, ja välillä häntä on tuurannut Lauri Junkkari. Joukkueen kapteenit kaudella 2019 ovat Leeni Telsavaara ja Jenni Riihiranta.


Tytöt ovat kehittyneet huikeasti vuosien saatossa ja heistä on hitsaantunut positiivinen sekä toisiaan tsemppaava ja kannustava joukkue. CT-joukkue treenaa kesällä 2019 Tuuliniityssä ja vauhdikkaat pelit pelataan Espoon perinteikkäässä Mailapuistossa. Tällä kaudella tytöt pelaavat SM-leirikarsintaa, aluesarjaa sekä naisten aluesarjaa. Pelejä riittää kaikille paljon, mutta niitähän varten tytöt ovat treenanneet koko talven tehokkaasti neljä kertaa viikossa.
Oman joukkueen treenien ja pelien ohella tytöt vetävät mm. pesiskouluja nuoremmille harrastajille, tuomaroivat muiden joukkueiden peleissä ja talkoilevat koko viikon Tenavaleirillä heinäkuussa 2019.


Joukkueen rahastonhoitajana toimii Kari Vironen ja joukkueenjohtajina Emmi Riihiranta-Laine, Reija Telsavaara ja Veera Virta.

Joukkuetta tukevat tällä kaudella Barona, DNA ja F-Secure. Kiitos tuesta!

OTA YHTEYTTÄ:
Emmi Riihiranta-Laine, joukkueenjohtaja: emmi.riihiranta-laine@hotmail.fi

JOUKKUEEMME SÄÄNNÖT:

  •  Kannan Espoon Pesiksen logoa ylpeänä
    •  esiinnyn pelipuvussa kuitenkin vain pelikentällä
  •  Muistan hyvät ja kohteliaat käytöstavat niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin
  •  Tulen ajoissa yhteisiin tapahtumiin ja ilmoitan aina etukäteen mahdollisista poikkeamista
  •  Huolehdin omasta jaksamisestani lepäämällä riittävästi ja syömällä terveellisesti
  •  Seurassamme ei kiusata eikä jätetä ulkopuoliseksi ketään
  •  Kunnioitan valmennusta ja joukkuetovereitan