Kausi saatu päätökseen

21.9.2020

F-pojat vs vanhemmat
F-pojat vs vanhemmat
E-tytöt vs vanhemmat
E-tytöt vs vanhemmat
C-poikien kausi paketissa
C-poikien kausi paketissa

Kaikkien joukkueiden kausi on saatu päätökseen ja viimeisetkin aluesarjapelit on pelattu, kun C-poikien joukkue pelasi viikonloppuna viimeiset ottelunsa. Moni joukkue on viettänyt jo kauden päätösjuhlia mm. otteluilla vanhempia vastaan.

C-pojat pelasivat vielä viikonloppuna kaksi ottelua, kun he kohtasivat Roihun sekä jyväskyläläisen Kirin eteläisen alueen C-poikien pelisarjassa. Viikonlopun anti neljä pistettä takasi kolmannen sijan joukkueen lohkossa, jossa pelattiin 14 ottelua. Lohkossa Espoon edelle ylsivät vain Hyvinkää ja Kouvola.

Saman ikäisten tyttöjen joukkue pelasi alueen C-tyttöjen kilpasarjassa ja sijoittui upeasti toiseksi. Ratkaisu jäi kauden viimeiseen otteluun, kun sarjakolmonen Jana jäi lopulta vain yhden pisteen päähän. Sarjan kultamitalit vei LP juniorit. Sarjassa pelattiin yhdeksän ottelua.

Sunnuntaina juhlistettiin kauden päätöstä useassa joukkueessa - ja myös sitä, että saatiin kausi pelattua kevään koronauhasta huolimatta. F-pojat ja E-tytöt pelasivat ottelut vanhempia vastaan, ja C-pojat herkuttelivat sekä kisailivat vanhemmat seuranaan kentällä pelin jälkeen. E-tyttöjen vanhemmat eli Team Disney oli laittanut isosti peliin myös pukeutumisen suhteen!

 

Koko seuran päättäjäiset ja palkintojenjako lauantaina 3.10. klo 13 Leppävaaran urheilupuiston stadionilla.