Vihdin Pallon ja Espoon Pesiksen yhteistyö tiivistyy

20.1.2015

Lotta Immonen (vas.) tulee olemaan yhteistyöjoukkueen yksi valmentajista ja Tatu Suontausta joukkueen pelinjohtaja.
Lotta Immonen (vas.) tulee olemaan yhteistyöjoukkueen yksi valmentajista ja Tatu Suontausta joukkueen pelinjohtaja.

Ensi viikonloppuna vietetään Espoon Pesiksen ja Vihdin Pallon yhteistä try out –tilaisuutta C-tyttöjen SM-karsintajoukkuetta varten. Seurat kokoavat kilpailukykyisen joukkueen yhteistyössä ja tavoittelevat näin paikkaa Nuorisoleirin kilpasarjassa. Yhteistyötä on tiivistetty edelliskaudesta niin, että se halutaan hoitaa kilpailullisemmin, tavoitteellisemmin ja ennen kaikkea laadukkaammin.

Try out –viikonloppuun on ilmoittautunut iso joukko innokkaita tyttöjä ja tästä joukosta tullaan valitsemaan espoolaisen Tatu Suontaustan luotsaamaan joukkueeseen motivoituneimmat ja taitavimmat pelaajat niin, että joukkueesta saadaan mahdollisimman iskukykyinen. Joukkueen yhtenä valmentajan toimii Vihdin Pallon superpesispelaaja Lotta Immonen. Pelinjohdosta vastaa Tatu Suontausta.

– Haluamme tarjota tytöille mahdollisuuden harjoitella ja pelata kovassa seurassa, varsinkin mahdollisuuden kehittymiseen, molemmista seuroista sanotaan yhteen ääneen.

– Tavoitteemme on ehdottomasti paikka kilpasarjassa, mutta ennen kaikkea toivon, että yhteistyö poikii lisämahdollisuuksia niin espoolais- kuin vihtiläistytöille myös tulevaisuudessa, innostunut Suontausta ynnää.