Miesten joukkueen syyskauden kuulumiset

14.12.2014

Pyrkän cooperiin lähdössä.
Pyrkän cooperiin lähdössä.

Joulu lähestyy ja on aika laittaa miesten joukkueen syyskausi pakettiin. Joukkue kokoontui ensimmäisen kerran lokakuun puolessa välissä ja aloitti harjoittelun peruskuntokauden merkeissä. Nyt takana on kilometrejä ja kiloja sekä ensimmäiset testit.

Joukkue on harjoitellut salissa yhdessä neljä kertaa viikossa ja kerran omatoimisesti fysiikan parissa. Myöhäisen aloituksen vuoksi Puolarmetsän mäet jäivät tänä vuonna väliin. Ryhmän harjoittelussa on ollut mukana 16 vanhaa ja uutta pelaajaa. Pääpainopisteinä ovat olleet fysiikan kohentaminen peruskunnon ja voiman osalta sekä lajitaitojen tekniikoiden vahvistaminen.

Harjoitusympäristöt ovat olleet hyvät ajatellen miesten harjoittelua, sillä sekä Kirstin että Yhteislyseon saleissa on pystynyt täysipainoisesti harjoittelemaan. Erikoismaininta täytyy antaa Kannusillan uusitulle punttisalille, sillä se tarjoaa erinomaiset olosuhteet joukkuemuotoiseen voimaharjoitteluun. Toisen erikoismaininnan voisi antaa harjoituspaikkojen vahtimestareille, jotka ovat olleet myönteisiä tukijoita harjoittelumme järjestelyissä.

Joukkue uusiutui jonkin verran ja joukkueen uudet jäsenet ovat pääseet hyvin mukaan joukkueen toimintaan tuoden mukanaan hyvää huumoria, osaamista ja asennetta. Olemme ahkerasti kisanneet varsilyöntikisassa, jossa  on tähän saakka ollut yksi voittaja, mutta kisa kiristyy koko ajan. Tekemisessä on ollut kaikenkaikkiaan hyvä meininki. Odottelemme vielä paria vahvistusta mukaan ja sen jälkeen joukkue on kasassa.

Syksyn harjoittelukauden lopuksi oli perjantaina testit, joita harjoiteltiin Kannusillassa. Kannustusta riitti ja myös hyvähenkistä joukkueurheiluun kuuluvaa jälkipuhetta esim. mittaamisesta. Syksyn yksi huippuhetki koitti eilen, kun joukkue kokoontui lauantaina "perinteiseen" Pyrkän cooperiin. 350 metrin valaistulla radalla jalka nousi kiitettävästi. Juoksun jälkeen jatkettiin ruoan ja palaverin merkeissä. Palaverissa vedettiin yhteen syksyn kokemuksia ja tapahtumia sekä katsottiin tulevaa harjoittelua ennen ansaittua joulutaukoa.
Viikko vielä ja joululoma koittaa myös miespesäpalloilijoille.